Darebin Disability Advisory Committee Meeting Agenda



Monday 1 March 2021

Chair: Cr Williams **Proxy:** Cr Laurence

Minute Taker: Ania Sieracka



Time	Agenda item	Presenter/s
10 minutes	1) Present and apologies	Chair
11-11:10am		
5 minutes	2) Matters arising from previous minutes / drop off zone	Aged & Disability
11:10 -	items	
11:15am	Actions pending: no actions pending	
10 minutes	3) Round table check in	Everyone
11:15 -	Opportunity for members to add items to the agenda, report back on	
11:25am	items/topics since last meeting.	
25 minutes	4) Level X Removal Project in Darebin	Quentin Mercier
11:25 -	Update about the progress of the work in Bell and Preston stations	Coordinator Major
11:50am	and community involvement in the development of new open spaces	Projects
15 minutes		
11:50am -	BREAK	
12:05pm		
12:05 –	5) DDAC Recruitment Update	Access and Inclusion
12:10pm	Update on the progress of the recruitment of new community	Officer
	members to the committee	
30 minutes	6) Standard Terms of Reference (ToR) for Council Advisory	Access and Inclusion
12:10 -	Committees	Officer and Everyone
12:40pm	Update on the progress of the Committee review project and	
	aligning the DDAC ToR to the Standard ToR	
10 minutes	7) General Business	
12:40 -	COVID-19 vaccine information website	Access and Inclusion
12:50pm	NDIS reforms	and Economic
	Disability Royal Commission	Participation Officers
	 AllAboard update 	
10 minutes	8) Meeting feedback	Everyone
12:50 -	Opportunity to provide feedback about today's meeting.	
1:00pm		