Darebin Disability Advisory Committee Meeting Agenda



Monday 6 December 2021

Chair: Cr Julie Williams

Proxy: Cr Tim Laurence

the place to live

Minute Taker: Ania Sieracka

Time	Agenda item	Presenter/s
5 minutes	1) Present and apologies	Chair
11.00 -		
11.05am		
5 minutes	2) Matters arising from previous minutes / drop off zone items and	Chair,
11.05 —	round table check in	Everyone
11.10am	Opportunity to report on actions and for members to add items to the agenda	
15 minutes	3) Welcome to new members	Everyone
11.10 -	Opportunity for members to introduce themselves	
11.25am		
10 min	4) Commemorating a past DDAC member	Ania Sieracka,
11.25 –	Discussion about ideas to commemorate a past committee member, Vince	Everyone
11.35am		
10 min	5) DDAC Terms of Reference (ToR)	Ania Sieracka,
11.35 –	Endorsement of the new DDAC ToR	Everyone
11.45am		
20 minutes	6) Review of 2021	Katie Kiley
11.45 —	Reflection on the achievements and challenges of 2021	
12.05pm		
5 minutes	BREAK	
20 minutes	7) Priorities for 2022	Ania Sieracka,
12.10 -	Identifying priorities and opportunities for 2022	Everyone
12.30pm		
10 minutes	8) Work experience program and IDPwD project	Jade Myconos
12.30 -	Report on the You Am I project and Light Up Darebin! the International Day of	and Ania
12.40 pm	People with Disability event	Sieracka
15 minutes	9) General Business	Ania Sieracka,
12.40 -	 Economic Participation activities update 	Jade Myconos,
12.55pm	 Darebin Access and Inclusion Plan update 	Katie Kiley and
	 Possible training opportunities for committee members in 2022 	Everyone
	 COVID-19 vaccine information All Aboard undate 	
5 minutes	 All Aboard update 10) Meeting feedback 	Everyone
12.55 –	10) Meeting feedback Opportunity to provide feedback about today's meeting.	
1.00pm		