## Darebin Disability Advisory Committee Meeting Agenda



## Monday 6 September 2021

Chair: Cr Williams

Proxy: Cr Laurence

the place to live

Minute Taker: Ania Sieracka

Time	Agenda item	Presenter/s
10 minutes	1) Present and apologies	Chair
11:00 -		
11:10am		
5 minutes	2) Matters arising from previous minutes / drop off zone items	Aged & Disability
11:10 -	Actions pending: no actions pending	
11:15am		
10 minutes	3) Round table check in	Everyone
11:15 –	Opportunity for members to add items to the agenda, report back on	
11:25am	items/topics since last meeting.	
15 minutes	4) Darebin Access and Inclusion Plan 2021 - 2026	Katie Kiley
11:25 —	Progress of the new Darebin Access and Inclusion Plan	
11:40am		
20 minutes	5) Standard Terms of Reference (ToR) and DDAC ToR	Shadi Hanna
11:40 —	Development of the Standard ToR for Council Advisory Committees project	
12:00	and the DDAC ToR	
10 minutes	BREAK	
15 minutes	6) DDAC Recruitment update	Ania Sieracka
12:10 -	DDAC recruitment update	
12:25pm		
15 minutes	7) Work experience project	Jade Myconos and
12:25 –	Outline of the 2021 You Am I project and its focus on the development of the	Ania Sieracka
12:40 pm	International Day of People with Disability event	
15 minutes	8) General Business	Ania Sieracka, Jade
12:40 —	<ul> <li>Darebin website update</li> </ul>	Myconos and
12:55pm	<ul> <li>COVID-19 vaccine information</li> </ul>	Everyone
	<ul> <li>NDIS reforms</li> </ul>	
	<ul> <li>Economic Participation activities update</li> <li>All Abound update</li> </ul>	
Eminutes	<ul> <li>AllAboard update</li> <li>Allaboard pack</li> </ul>	Everyone
5 minutes	<b>9) Meeting feedback</b> Opportunity to provide feedback about today's meeting.	
12:55 –	opportanity to provide jeeaback about today's meeting.	
1:00pm		