## Darebin Disability Advisory Committee Meeting Agenda



## Monday 7 June 2021

Chair: Cr Williams

Proxy: Cr Laurence

Minute Taker: Ania Sieracka

| Time       | Agenda item  | Presenter/s        |
|------------|--|--------------------|
| 10 minutes | 1) Present and apologies   | Chair              |
| 11:00 -    |  |                    |
| 11:10am    |  |                    |
| 5 minutes  | 2) Matters arising from previous minutes / drop off zone           | Aged & Disability  |
| 11:10 -    | items  |                    |
| 11:15am    | Actions pending: no actions pending                                |                    |
| 10 minutes | 3) Round table check in  | Everyone           |
| 11:15 —    | Opportunity for members to add items to the agenda, report back on |                    |
| 11:25am    | items/topics since last meeting.                                   |                    |
| 25 minutes | 4) Level Crossing (X) Removal Project in Preston updates           | Staff from Level X |
| 11:25 —    | Update about the progress of the work in Bell and Preston and      | Removal Project    |
| 11:50am    | community involvement in the development of new open spaces        |                    |
|            | BREAK  |                    |
| 15 minutes | 5) DDAC Terms of Reference (ToR)                                   | Access and         |
| 12:00 -    | Update on the process and continuation of the review of the DDAC   | Inclusion Officer  |
| 12:15pm    | ToR to align it with the Standard ToR developed for Council's      | and Everyone       |
| •          | Advisory Committees  |                    |
| 10 mins    | 6) DDAC Recruitment update   | Access and         |
| 12:15 –    | Update on the DDAC recruitment process                             | Inclusion Officer  |
| 12:25pm    |  |                    |
| 25 minutes | 7) General Business  |                    |
| 12:25 –    | <ul> <li>Getting Around Darebin Access Map update</li> </ul>       | Access and         |
| 12:50pm    | <ul> <li>Diverse photo shoot</li> </ul>                            | Inclusion and      |
|            | <ul> <li>COVID-19 vaccine information</li> </ul>                   | Economic           |
|            | <ul> <li>Disability Royal Commission</li> </ul>                    | Participation      |
|            | <ul> <li>NDIS reforms</li> </ul>                                   | Officers and       |
|            | <ul> <li>ILC Economic Participation Grant feedback</li> </ul>      | Everyone           |
|            | <ul> <li>Economic Participation activities update</li> </ul>       |                    |
|            | <ul> <li>AllAboard update</li> </ul>                               |                    |
| 10 minutes | 8) Meeting feedback  | Everyone           |
| 12:50 —    | Opportunity to provide feedback about today's meeting.             |                    |
| 1:00pm     |  |                    |